Celestien 

Het mineraal Celestien ook wel Celestiet is genoemd naar het Latijnse woord coelestis, dat "hemels" betekent. Celestien vormt zich vaak bij hoge temperaturen in graniet en pegmatiet, maar kristalliseert zich ook uit verdamt zeewater. Celestien wordt in de kleuren grijs en blauw gevonden en is erg kwetsbaar.

Sterrenbeeld:

Tweelingen

Toegeschreven werking Celestien:

- Stimuleert communicatie en expressie
- Opent de geest voor nieuwe ideeën
- Inspiratie
- Celestien is een steen voor balans, opgewassen tegen negatieve krachten van buitenaf. In de huiskamer neergelegd geeft hij harmonie, warmte en liefde onder de familiegelederen. Mee naar bed genomen zorgt de celestien ervoor dat we onze dromen kunnen herinneren. De steen verbindt onze geest, lichaam en ziel en brengt ons op een harmonische trilling.
- Celestien is een fijne steen om iemand cadeau te geven, geeft liefde en respect.

Verzorging

Celestien kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren en water kan beter vermeden worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Kenmerken:

Hardheid: 3
Soortelijk gewicht: 2.9
Samenstelling: SrSO4
Edelsteen groep: sulfaten

Geassocieerde Chakra's:

Keel chakra (5e), voorhoofd chakra (6e) & kruin chakra (7e).

Plaats van Herkomst:

Madagascar, Sicilië, Tunesië, Polen

Disclaimer:
De eventuele werking van de edelstenen is een samenvatting verkregen uit diverse bronnen. De stenen zijn gegarandeerd echt en van natuurlijke oorsprong. By-EM-Jewellery neemt echter geen enkele verantwoording en kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele werking of uitstraling van stenen die als zodanig gekocht worden.

 

Terug naar vorige pagina:

© 2014 - 2021 TopEdelstenen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel