WELKOM ofwel SELAMAT DATANG !

Ervaar Tropische sferen van een Pasar Malam, waar het licht is gedimd en geuren van overheerlijke Oosterse gerechten en klanken van Indonesische gamelan-muziek je zintuigen tot het uiterste prikkelen. Waan je in tropische sferen tijdens een wandeling door de Aziatische avondmarkt en vindt exclusieve producten zoals; houtsnijwerk uit Bali, olieverf schilderijen uit Thailand, zijden kleding uit China, lederwaren uit Afrika, talloze geuren wierook, exotische vruchten, sieraden en massage olie uit Azie. Mystiek ontbreekt ook zeker niet en is te vinden bij één van de paranormale helderzienden.

De snackstands en restaurants met ieder hun eigen specialiteit zijn een waar culinair feest voor iedereen. Met een keur aan gerechten zoals ze alleen in het Verre Oosten te vinden zijn, is het een ware traktatie voor iedereen die traditioneel Oosters wilt eten. Van alles wat proeven is nooit zo leuk als op onze gastvrije en gezellige evenementen waar de omgeving het nog lekkerder doet smaken.

Ook het team van By-EM-Jewellery is vertegenwoordigd met een fantastische stand, hier kunt u op uw gemak edelstenen uitzoeken en en goede adviezen verkrijgen over het gebruik/verzorging er van. Daarnaast hebben wij ook wierook en Himalya lampen. 

In 2017 zijn we te vinden op onderstaande Pasar Malam's:

 

© 2014 - 2021 TopEdelstenen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel