Over ons

 

In januari 2016 heb ik besloten om van mijn hobby en passie voor edelstenen mijn beroep te maken en ben het bedrijf ”TopEdelstenen.nl” gestart. Dit doe ik samen met mijn vrouw. De edelstenen worden met veel zorg uitgekozen en bestaan op dit moment uit meer dan 200 verschillende soorten. Ook hebben we een collectie zoutlampen uit het Himalaya gebergte. Deze zijn leverbaar van 1 kg tot boven de 70 kg. 

 

Met deze prachtige collectie bezoek ik diverse  beurzen door geheel Nederland. Mijn bezoekers zijn heel  divers, van verzamelaar tot en met mediums, welke edelstenen als helende steen gebruiken. Van onze bezoekers krijgen wij regelmatig complimenten over de goede kwaliteit van onze producten tegen een zeer betaalbare prijs.

Sinds oktober 2016 ben ik gediplomeerd edelsteentherapeut en kan U vertellen welke edelstenen invloed op de mens hebben. Ik zeg altijd je moet het zien als een motortje, een katalysator. Ze versterken bijvoorbeeld een bepaalde therapie. Edelstenen kunnen de werking van bepaalde medicijnen net dat zetje geven wat nodig is voor een beter resultaat.

 Edelstenen zijn geschenken van de natuur en hebben veelal mooie vormen en kleuren. Daarnaast kunnen zij ons geestelijk en lichamelijk  ondersteunen met hun zachte energie. Zoek hier op uw gemak een steen uit die u aanspreekt.

Wij streven ernaar om u een zo goed mogelijk service te bieden. 

Wilt U ons een keertje bezoeken, dat kan, wij vinden het erg leuk om U bij onze kraam te mogen begroeten, kijk voor data op onze agenda.

Maar ook in onze schowroom bent u van harte welkom

Het team van TopEdelstenen.nl.

Monique en Eric Baas

Advies

Om u van een goed advies te voorzien heeft Eric een opleiding gevolgd voor Edelsteentherapeut en sinds 2 oktober 2016 heeft hij hiervoor de benodigde erkenning. Gewenst kan hij u van de juiste adviezen voorzien.

© 2014 - 2023 TopEdelstenen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel