Sieraad onderhouden

Sieraden kunnen namelijk erg kwetsbaar zijn.  Als u een artikel bij ons koopt is dit gemaakt van een kwalitatief goed product. Daarom is het verstandig om uw handgemaakte sieraden goed te verzorgen.

Ook is het mogelijk dat er bij sommige personen eerder een verkleuring optreedt dan gemiddeld, dit heeft vaak te maken met de zuurgraad van deze persoon.

 

Enkele tips voor u op een rijtje:

Om langer plezier te beleven van uw handgemaakte sieraden:

  1. Probeer zo weinig mogelijk in contact te komen met parfum, crème, bodylotion, haarlak etc. Laat daarom uw parfum of  bodylotion eerst goed drogen, en doe dan pas uw sieraad om.
  2. U kunt het beste uw sieraad af doen tijdens het sporten of als u gaat slapen. U kunt hierdoor makkelijk ergens achter blijven haken.
  3. Doe dit ook tijdens het afwassen, zwemmen, in de sauna en douche, want sommige materialen in de sieraden kunnen niet tegen veel water, douche gel of chemicaliën. Hierdoor kan het sieraad soms verkleuren.
  4. Leg uw sieraad nooit in de badkamer, door de stoom kan het sieraad namelijk soms verkleuren
  5. Als u het sieraad wilt opbergen, doe dit dan afzonderlijk van elkaar, het liefst in een zakje en op een zachte ondergrond, zo is de kans op beschadiging erg klein. doe dit het liest in een sieradendoos.
  6. Doe de sluiting van uw sieraad altijd dicht, zodat de sieraden niet in de knoop kunnen raken.

 

Schoonmaak van uw sieraad.

  1. Zilver en verzilverde onderdelen, kunt u het beste schoonmaken met een zachte zilverpoetsdoek.
  2. Swarovski, Parels, Kristal, Onyx, keramiek, Glaskralen etc, kunt u het beste schoonmaken met een vochtig doekje met alleen water, en daarna met een droge doek goed afdrogen.

Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons

© 2014 - 2024 TopEdelstenen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel