1. Garantietermijn:

TopEdelstenen.nl verkoopt artikelen die voldoen aan alle deugdelijksheidnormen. Op het assortiment sieraden en accessoires geldt een garantie van 14 kalenderdagen. Dit is gelijk aan de zichttermijn van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen geheel retour zenden.  De kosten van het retour zenden zijn  voor rekening van de klant.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets misgaat met uw aankoop, wij zullen dan zorgen dat het zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Indien blijkt dat er sprake is van een fabricagefout geldt een garantieperiode van 3 maanden. Garanties worden altijd uitgevoerd via ons. Aangeboden garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke rechten voor u als consument omtrent garantie en conformiteit.

Normaal gezien is uitgesloten van garantie:

  • Uitgevallen steentjes
  • Onjuist gebruik
  • Het eigenhandig verstellen van het sieraad

Deze uitsluitingen zullen altijd door ons beoordeeld worden.  Wij streven ernaar om voor beide partijen redelijke oplossing gevonden kan worden.

2. Hoe te werken bij garantie en defecten:

Om uw reparatie zo goed en spoedig mogelijk op te lossen vragen wij u om onderstaand stappenplan aan te houden:

  1. Meld uw Garantie/defect bij  aan  bij ons door middel van  ons contactformulier
  2. Download hier ons Reparatieformulier

Op het formulier kunt u aangeven wat het defect is.

Wij verzoeken u het pakket met het product aangetekend (i.v.m. verzekering) te sturen naar:
TopEdelstenen.nl
Zutphensestraatweg 40d
6955 AJ Ellecom


Het aangetekend verzenden van een pakket is niet verplecht maar wij adviseren u  dit wel te doen, dit in verband met het kwijtraken of beschadigen hiervan.

De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld.  U wordt op de hoogte gehouden van de status en wij bieden u zo spoedig mogelijk een oplossing voor. Houdt u rekening met een reparatietermijn van minimaal 14 dagen.

3. nog niet tevreden:

Wij zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen, mocht onverhoop in uw beleving dit niet zo zijn dan kunt u ten alle tijden een klacht indienen via het Europese geschillenbeslechtingsplatform, te bereiken via https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage.

© 2014 - 2024 TopEdelstenen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel